A Walk In The Park

a_walk_in_the_park

A Walk in The Park med Jollyroom

(Sponsoreret indlæg).

Næste søndag er vi inviteret til A Walk in The Park med Jollyroom.dk. Vi er blevet udstyret med en ny fin løbevogn og tøj og sko til al slags vejr. Vi håber selvfølgelig på solskin, men ellers er der også råd for det med de fine Nordbjørn regnsæt og gummistøvler.

Arrangementet finder sted i Mindeparken i Århus fra 10-14 i forbindelse med Aarhus Festuge, og alle kan deltage. Det bliver en sjov og aktiv familiedag (for børn fra 0-8 ) hvor man går en rute på 1 km, og herefter kan hygge sig med en masse aktiviteter på pladsen. Det vil bl.a være muligt at møde Rasmus Klump og danse med Paw Patrol og My Little Pony.

En familiebillet til max. 2 voksne og 3 børn koster 140kr inkl. gebyr. Læse mere om arrangementet og køb billetter HER.

Der kan købes mad på pladsen eller man kan medbringe madpakker og picnictæppe. Jeg tror vi laver en kombi, så pigerne kan få lov at få drikkedunke og en lille snack med i de fine rygsække.

beckmann_of_norwaynordbjoern_gummistoevlernordbjoern_regntoejnordbjoern_regntoej

Vi har været ude for at teste den nye vogn fra North 13,5 og glæder os til at få den med på tur. Den fungerer både som babyjogger og cykeltrailer. Der er god affjedring i vognen og pigerne sidder trygt og godt i deres lille “hule”. Selerne er bløde og behagelige og sæderne er lavet så de sidder lidt tilbagelænet. Jeg ville gerne trilles en tur i sådan en!

Man kan lade den være helt åben foran, eller have hhv. net eller regnslag lukket. Ovenpå bestemmer man også om der skal lys ind eller ej. Der er gode reflekser på vognen overalt, hvilket er super vigtigt for sikkerheden hvis man skal have den med ud på vejene.

awalkinthepark

Min umiddelbare vurdering er at den er bedst som cykeltrailer. Den bliver lidt tung og derved svær at dreje med to store piger i. Men mon ikke den kommer med på en løbetur engang imellem, så må jeg lave en rute uden alt for mange sving. Rose og Kamille ville i hvertfald elske det.

Vi glæder os til at møde de søde mennesker fra Jollyroom næste søndag i Aarhus – ses vi?!

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.