About the basics – kidswardrobe

Basis garderoben

(Sponsoreret indlæg)

Jeg har sagt det før, og jeg siger det lige igen: Jeg er vild med basic tøj til pigerne!

Denne gang har jeg fundet noget super fint af slagsen hos www.emmamai.dk Super fin webshop med brands som f.eks Minymo, The New, Celavi og Petit by Sofie Schnoor.

Jeg synes, at børn er så smukke og lækre i sig selv, og at deres skønhed træder aller bedst frem når deres tøj er helt basic, enkelt og roligt. Hyggelige søndags-sæt med sweatpants og en langærmet t-shirt kan jeg aldrig få nok af, eller leggings og toppe som passer sammen. Her er mine Minymo favoritter fra Emmamai:

tvillingerkidsfashionminymo_kidsfashion

Dette fine sæt er i lækkert blødt bomuld og helt enkelt bortset fra en lille blondekant på den langærmede t-shirt. Kan egentligt både bruges som nattøj og almindelig basic garderobe.

minymominymominymo

Den fine madras er i øvrigt fra Thatsmine ‘The Soft Collection’. Er den ikke bare TO DIE FOR? Findes i andre farver og også som hjørnemodel.

minymo

Accessorize

Basic behøver bestemt ikke betyde kedeligt! Man kan jo altid accessorize og på den måde drysse lidt stjernestøv over et outfit. Her er det Léhofs fine Nora hårbånd som lyser op. De er så fine!

tvillingerlehoflehof

Og se nu lige de fine furry Minymo cardigans, som jeg nok mere vil kalde forår-/sommerjakker. Lige så ultra bløde som vores kaniners pels ude i haven! Ønsker mig en i voksen størrelse!

tvillingerminymotvillingertwinstwins

Hverdags garderobe

Til hverdag, i dagpleje og snart børnehave er det bare vigtigt med en god basic garderobe, så de kan sendes afsted uden at man skal krydse fingre for, at der ikke kommer huller på knæene eller bliver spildt makrel på trøjen. Samtidigt må de gerne se ordentligt ud. Minymo udfylder denne funktion rigtig fint. Lækkert og enkelt, og til overkommelige priser.

minymotvillingertvillinger

De fine glittertasker er også fra Emmamai, find dem under Petit by Sofie Schnoor. Roses marineblå sløjfe er fra Bows By Stær.

bows_by_staertwinsemmamai_minymotvillingerminymotwins

Vi kommer til at bruge de nye basics og jakkerne rigtig meget! Smut forbi Emmamai.dk og find dine egne favoritter.

minymominymorosemillerosemilleemmamaiminymorosemille_emmamai

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.