BEEMOO Twin Travel Lux

beemoo_twin_travel_lux

Vi har testet Beemoo Twin Travel Lux for Jollyroom.dk

Den smarte Beemoo vogn kan både bruges til tvillinger og søskende. Sæderne kan meget nemt ændres til lifte, og der er flere forskellige måder at placere dem på vognen.

Da pigerne var helt små havde vi en Odder Tvillingevogn. Den valgte vi udelukkende fordi vi synes det var hyggeligt at de kunne ligge i den store lift sammen og sove sødt ved siden af hinanden. Det er så nok sket 5 gange sammenlagt! Faktisk opgav vi til sidst og lod Rose sove i sin seng indenfor med et åbent vindue. Det var helt fint, men gav lidt udfordringer og endte med et fast hjulspor i haven fordi jeg ikke kunne gå længere væk end frem og tilbage på græsplænen med Kamille.

Jeg fortrød hurtigt at de ikke havde hver deres lift, både fordi at de så var mere afskærmede fra hinanden og ikke så nemt vækkede hinanden, men også fordi de havde forskelligt søvnbehov og jeg derfor godt kunne have brugt at én kunne sidde op imens den anden lå ned.

Pas på, her kommer en tvillingemor!

En anden ting var størrelsen på den smukke men ret enorme vogn! Jeg kunne jo simpelthen ikke komme ind i mange butikker og der hvor jeg alligevel fik mig kantet ind blokerede jeg gangene for alle andre. og ramlede ind i diverse stativer.

Derfor synes jeg at det er super smart at de i Beemoo vognen sidder foran/bagved hinanden, så vognen er ligeså smal og fiks som en almindelig vogn.

beemoo_twin_travel_lux

Sæderne kan vende begge veje, og hvis den ene bliver træt er det nemt at ligge sædet ned i en mere vandret position.

Dette gælder også hvis den bruges som søskendevogn, hvor man kan vælge imellem at det store barn skal kunne kigge ligefrem eller vende om og kunne tale med dig imens den lille sover trygt i liften.

beemoo_twin_travel_lux

Vognen er beregnet til børn fra 0-3 år og kan bære 2×15 kg.

De foreste hjul er swivelhjul som gør det nemt at komme rundt, og baghjulene er med luft.

Maxi-Cosi autostole til Beemoo vognen.

Noget VILDT smart er, at der kan tilkøbes adaptere og Maxi-Cosi autostole til Beemoo vognen. Den funktion er guld værd når man er på farten! Stellet pakkes nemt i bagagerummet og autostolene klikkes på når destinationen er nået. Så er man fri for at vække børnene hvis de lige er blevet lullet i søvn i bilen.

Det gør det faktisk muligt at pakke “let”, selv med tvillinger, når man bare skal på en hurtig udflugt. Stellet fylder ingenting. Det er i hvertfald en helt anden historie end når vi skulle på tur med vores gamle barnevogn, hvor den kæmpe lift kun lige akkurat kunne mases ind bagi bilen og så måtte stellet spændes på et cykelstativ. Behøver jeg sige at min mand ikke var helt tilpas med den installation!

beemoo

Vogen kan købes lige her til en fordelagtig pris. Faktisk står den til næsten halv pris netop nu!

Besøg www.jollyroom.dk og find den vogn der passer jeres behov. de har et stort udvalg, og altid til helt skarpe priser!

 

Min vurdering er at det er en robust vogn, enkel og praktisk designet og meget brugervenlig. Den har mange fordele og er god til både tvillinger og søskende. Man får rigtig meget søskende/tvillingevogn til prisen.

beemoo_twin_travel_lux

beemoo_twin_travel_lux

Engang imellem er det fint at den ene kan sidde foran og holde øje med omgivelserne, imens den anden vender bagud og kan underholdes af mor. Andre gange, især hvis de skal falde i søvn på turen, er denne løsning smart:

beemoo_twin_travel_lux

 

Follow:
Del:

2 Comments

 1. Annette Naim
  8. maj 2018 / 16:26

  Jeg har 2 piger, hvor den ene er 2 mdr og den anden er lige blevet 3 år.. Hun er 1 meter lang og vejer lige over 15 kg (15,3 kg for en uge siden).. Tror du stellet er robust nok til at jeg alligevel kan bruge det?.. Den store sover stadig til middag, så mangler noget praktisk til weekenden og når hun ellers er hjemme..

  • Kristina
   Forfatter
   29. juni 2018 / 10:53

   Hej.

   Beklager det sene svar. Jeg havde overset din besked. Jeg tror måske din pige på 3 er for stor til den.
   God weekend.

   Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.