Børn i boligen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan man kombinere børn og boligstil?

JA det kan man faktisk godt, og NEJ børnene tager på ingen måde skade af det.

Jeg hører til den slags kvinder som helst skal have ro på mine omgivelser for at kunne slappe helt af og føle mig hjemme. Samtidig synes jeg at der sal være plads til alle i familien, og derfor har jeg brugt en del tid på at finde ud af hvordan man bedst indretter sig i et hjem med børn.

Pangfarvet legetøj og plastik rædsler fungerer bare ikke for mig i længden. Jeg bliver simpelthen stresset hvis jeg skal være omgivet af det hele tiden, og det er uden at overdrive.

Mine piger har naturligvis også legetøj som ikke er pastelfarvet, og vi har bestemt også vores andel af plastik liggende. Det er bare gemt væk i fine opbevaringskasser og lignende, når de ikke leger med det.

Papir opbevaringspose Deko my Dear  Tine K Home opbevaringTine K Home opbevering  svane opbevaringspose Deko My Dear

Her er nogle gode bud fra Tine K Home og Deko My Dear (The Tiny Tots)

Der er kommet rigtig meget fokus på lækkert interiør og fine børnemøbler de seneste år, og der er rigtig meget at vælge imellem hvis man gerne vil holde farverne lidt afdæmpede.

Billedet nedenfor er fra pigernes legekrog i stuen.

De elsker at lege på deres værelser, men der er ingen tvivl om at der går nogle år endnu før de har lyst til at være ovenpå når deres forældre er nedenunder. Derfor har jeg lavet dette lille hjørne som er deres, men som jeg også selv synes er hyggeligt.

Mrs Mighetto plakater børneværelseDen fine tipi fra Numero74 er både praktisk og smuk. Den er i brug hver eneste dag, præcis som jeg håbede da jeg købte den. Pigerne bruger den som hule, og lukker ofte både døren og ruller gardinerne for og så er det kun dukkerne som er velkomne. Andre gange leger de gemmeleg derinde, eller vil have os klemt med derind for at læse en bog.

Plakaterne er fra Mrs. Mighetto, som jeg bare er meget stor fan af. Motiverne er fantastiske, og farverne passer perfekt ind hos os.

Jeg har fået dem indrammet hos en glarmester og der er sat passepartout omkring. Det giver lige lidt ekstra til nogle flotte billeder, og så passer rammerne og stilen til de øvrige billeder vi har i stuerne.

Mrs. Mighetto har netop lige lanceret en helt ny kollektion: CIRCUS MIGHETTO

lion72 elephant72

otis72 luca72

Det er bare sådan noget som gør at jeg ville ønske at vores hus var dobbelt så stort. SOS jeg mangler vægplads! Den nye kollektion kan købes her.

Svanen Odette på væggen er fra det Engelske firma  Sew Heart Felt.

Legetøjet ligger gemt i den fine metalkuffert fra House Doctor. Kufferterne kommer i sæt af 2 og kan købes her. Vi skifter det ud engang imellem, så det hele tiden er interessant at åbne den – og på den måde er det faktisk ikke nødvendigt at have mere i stuen end hvad der kan være i den. Øvelsen er så at legetøjet skal op i kufferten igen når de er færdige med at lege, men okay… Rom blev ikke bygget på én dag, og det er indtil videre mit projekt hver aften.

Nofred Mousechair

 Børnemøbler

Når det kommer til børnemøbler, så har jeg det bare med at forelske mig hovedkulds i nogle bestemte ting som jeg slet ikke kan slippe tanken om før de står i mit hjem.
Sådan har jeg haft det med disse Mouse Chairs fra Nofred. Det er jo virkeligt bare flot design!

Nofred Mouse Chair kan købes her.

Det er bestemt ikke den billigste børnestol man kan få, men til gengæld pynter den gevaldigt i ethvert rum. Vores har fået lov at stå i stuen i første omgang, indtil jeg finder et fint rundt bord som de skal stå ved på et af værelserne.

En anden stol som jeg har et stort crush på er denne Bambi Chair fra EO Denmark:

Bambi Chair EO Denmark

Jeg tror også den bliver nød til at flytte ind på et tidspunkt. Den kunne godt komme øverst på ønskesedlen til jul faktisk. Man må jo lige udnytte det så længe man kan få lov at være herre over den slags.

Bambistolen kan købes på tilbud lige nu ved at følge linket her.

Til de lidt større børn/piger kan jeg anbefale denne flotte pink Bow Chair:

bowchair
Den forhandles desværre ikke i Europa endnu og er på nuværende tidspunkt “out of stock” overalt. Jeg holder dog et skarpt øje til den og vender tilbage til den på et senere tidspunkt.
Legekøkken

 Legekøkken

Pigernes absolutte yndlings legested er deres lille fine køkken.

Det står lige midt i vores køkken/alrum og er rammen for mange timers leg både morgen og eftermiddag. Alle gæster (også de usylinge) bliver budt på diverse kokkerier herfra.

Når både mor og far arbejder i køkken branchen går der altså nemt lidt sport i at lave et alternativt legekøkken. Vi har sammensat dette af et Invita overskab, en bordplade i materialet Solid Core og keramiske fliser fra Made A Mano. Vask, kogeplade og stang til grydeskeer mm. er fra IKEA.

Jeg har malet bl.batteriet og rammen på kogepladen så det ligner messing. Der skal lige sprayes lak ovenpå for at det kan holde til at blive brugt.

Der er mange måder at lave sit eget legekøkken på, og det nemmeste er at købe et IKEA legekøkken og så f.eks. male/tapetsere lågerne, sætte andre greb på, selv lave en bordplade mm. Kun fantasien sætter grænser. Hvis man kan finde et brugt køkken, kan man bruge vask og kogeplader derfra og bygge sit helt eget.

Til opbevaing af legemad har vi brugt en af de fine trækasser som vi får leveret mad i fra Aarstiderne.

Det fungerer super godt til hurtig oprydning, og det er faktisk den vigtigste del af at indrette et hjem med børn. Det skal være nemt og praktisk i hverdagen, og samtidigt blende naturligt ind i boligens øvrige interiør, så det ikke kommer til at virke alt for rodet.

 

 

 

Follow:
Del:

10 Comments

 1. Anna
  9. oktober 2016 / 08:41

  Super fint indlæg 🙂
  Stort tillykke med bloggen!

  • Kristina
   Forfatter
   9. oktober 2016 / 08:47

   Tusind tak, hvor er det dejligt at høre☺️

 2. Betina
  9. oktober 2016 / 09:19

  Stort tillykke med bloggen – så fint og inspirerede søde

  • Kristina
   Forfatter
   9. oktober 2016 / 19:47

   Tusind tak, det er dejligt at høre

 3. Agathe
  9. oktober 2016 / 22:12

  Et dejligt inspirerende indlæg Kristina. Jeg glæder mig til at følge din jagt på et rundt bord til pigerne – jeg søger nemlig selv et 😉 Endnu engang stort tillykke med bloggen søde!

  • Kristina
   Forfatter
   10. oktober 2016 / 06:59

   Tusind tak Søde. Min plan er et gammelt/antikt rundt et som jeg kan male hvidt Nu må vi se hvad det ender med.

 4. Trine
  16. oktober 2016 / 20:13

  Tillykke med bloggen søde Kristina! Nyder allerede at følge med! Vidste jo godt, at I både havde lækre piger og et lækkert hjem, men faktisk ikke, at du var så kreativ ( ift. køkken) Har selv 1000 ideer, men jeg synes bare aldrig, at jeg får tid til nogle af mine projekter! Så er det jo skønt at følge med her! Kh. Trine ( fruteglskov)

  • Kristina
   Forfatter
   16. oktober 2016 / 21:03

   Tusind tak Søde Trine, er glad for at du har lyst til at læse med! Pyh jeg har heller ikke rigtigt tid til det, men på en eller anden måde lykkes mine projekter altid… det kan dog tage sin tid

 5. 7. november 2016 / 20:29

  Hvor er det bare super flot. Du har da bare så meget tjek på indretningen, så det både er hyggeligt og vild flot og stil rent ♥
  Kh Anja

  • Kristina
   Forfatter
   11. november 2016 / 14:07

   Tusind tak Søde, dejligt at du vil læse med☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.