Case App

case_app_macbook

Marble LOVE hos Case App

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med marmor. Og når jeg nu ikke lige umiddelbart kan få det i mit køkken (siger manden), og ikke skal have nyt badeværelse lige nu, så er det jo godt at Caseapp.dk laver de fineste skins og covers som kan pynte i mit hjem.

Faktisk kan man vælge imellem en masse designs, eller lave sit helt eget. Mit valg faldt på den klassiske marmor til min Macbook, men med et lille “Rosemille twist” på min Iphone.

caseapp_iphone

Jeg tilføjede mit logo, som er tegnet af Gara Gara. Coveret er blødt og lækkert og virker solidt.

Jeg må indrømme at jeg brugte ret lang tid på at finde frem til den rigtige løsning. Man kan designe hvad som helst i deres program, så der var mange muligheder på banen. Jeg er super glad for mit valg, men her er lidt af det jeg også overvejede:

caseapp_rosemillecaseapp_rosemillecaseapp_iphone_covercaseapp_iphone_covercaseapp_iphone_cover

Det er ret nemt at bruge Caseapp’s tegneprogram, og man kan enten vælge en af deres færdige designs, uploade sit eget foto eller lave en kreativ kombination. Der kan tilføjes tekst eller cliparts fra programmet som kan placeres lige hvor man synes.

caseapp

Priserne er super fine og kvaliteten er god. Især deres skins til Mackbook er vildt lækre! Udover Apple produkter, kan man også købe til Samsung.

299kr for et skin til en Macbook Air13 og 269kr for cover til Iphone6S.

Det er altså helt fair priser, og så er det ikke noget man kan finde på hylderne i en butik.

caseapp

Jeg var rigtig glad for min Macbook før, men efter at jeg har fået dette skin på er jeg VILD med den. Den får lov at ligge fremme når jeg ikke bruger den, for den pynter simpelthen så fint. Den har også fået et par ridser tidligere af at være med på farten, og vupti – nu er de pist væk!

caseapp_macbook_skincaseapp

Design dine egne covers eller skins på www.caseapp.dk og vis mig gerne dit personlige design!

Jeg har fået lov til at tilbyde jer 20% i rabat på jeres bestillinger. Brug denne kode på shoppen:

ROSEMILLE20

 

 

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.