CIFF KIDS Copenhagen

ciffkids

CIFF KIDS.

CIFF KIDS er en del af CIFF/Copenhagen International Fashion Fair. Den største og mest innovative mode og livsstilsmesse i Skandinavien, som finder sted to gange om året, hvor de to hoved-kollektioner vises frem til indkøbere og presse, bloggere mm.

Læs mere om arrangementet her.

Første messe i år med AW17 er netop afsluttet, og næste omgang er til sommer hvor SS18 er med. Sæt kryds i kalenderen 9-11 August hvis du skal med.

Denne gang var jeg afsted med min Instagram veninde Betina, bedre kendt som @twinmomcph. Det var rigtig hyggeligt med et par gode dage sammen, og rart at lære hinanden bedre at kende. For mig var det også et lille spændende kig ind i fremtiden i forhold til hendes dejlige tvillingepiger Molly og Sofia.

Formålet.

Jeg tager på CIFF KIDS for at networke, tale med nye og eksisterende samarbejdspartnere og for at følge med i trends og nyheder.

Her er nogle af højdepunkterne, som jeg har glædet mig til at dele med jer.

knast_by_krutter

Søde og dygtige Birgitta Sonn fra KNAST by KRUTTER viste sin nye kollektion frem. Så fint et arrangement, og se lige hendes egen smukke skjorte, med et print som går igen i kollektionen. Der var generelt masser af fine prints, velour og lækre farver. Fandt en masse musthaves til efteråret til både pigerne og Jeg. Vi kommer bl.a helt sikkert til at skulle have matchende sorte velour leggings!

knast_by_krutter

knast_by_krutter

knast_by_krutter

knast_by_krutter

Denne fine velourkjole bliver et hit til juleaften. (Lyset på messen er desværre ikke så velegnet til at fotografere, så i må bære over med billedkvaliteten i dette indlæg.) Kjolen er SÅ flot! Se flere fine Krutter designs her.

Iglo+Indi

Det Færøske brand inviterede også til et lækkert arrangement, hvor den seje designer Helga Òlafsdóttir (i midten af billedet herunder) præsenterede de fine nyheder.

ciff_kids

ciff_kids

RAWsnacks, ja tak.

igloindi

igloindi

Kollektionen REYKJAVIK HEROES er som altid legende og med kant, og så er den 100% økologisk. Den er inspireret af de tidlige 90’ere og hensigten er at den skal mikses på kryds og tværs. Helgas egne favorit outfits er dem børnene selv har valgt.

BY.CLARA

byclara

Hos BY.CLARA kan jeg altid finde en hel favnfuld af lækre designs som sidder lige i skabet – i hvertfald i mit skab, og så er Pia som står bag mærket bare den sødeste. Se lige dette seje sæt:

byclara

Veloursættet i baggrunden herover er altså også vildt fint.

byclara

Petit Sofie Schnoor 10 års jubilæum

I ti år har Sofie Schnoor leveret den ene populære kollektion efter den anden. Det blev fejret på bedste vis med et brag af et modeshow. Seje børn, og et gennemført imponerende show.

modeshow

modeshow

Deres stand havde også meget at byde på. Især på sko og accessories kunne jeg finde nogle favoritter.

petitsofieschnoor

petitsofieschnoor

petitsofieschnoor

petitsofieschnoor

petitsofieschnoor

petitsofieschnoor

What’s new?

Det er altid lidt spændende hvilke “nye” brands man opdager på messen.

Jeg havde på forhånd en aftale med Bonét et Bonét, og blev virkelig imponeret da jeg kom til deres smukke stand. Enkelthed, fine detaljer og kun de bedste materialer. Fokus på bæredygtighed og gode vilkår for de mennesker som producerer deres varer.

Jeg kunne eje ALT det jeg så…sådan helt seriøst. Kan desværre ikke tåle uld, og det hader jeg da endnu mere nu efter at have set og mærket de lækre tæpper, cardigans mm. Der var også et par vildt fine clutches som jeg er sikker på bliver et stort hit.

Heldigvis har de også smukke ting i lækkert bomuld og det skønneste hør. Sengetøj og interiør for eksempel, og en virkelig fin kimono.

Mærket er så nyt at man desværre ikke kan købe det endnu, men jeg vil anbefale jer at følge godt med på deres Instagram profil @bonetetbonet.

bonetetbonet

bnetetbonet

bonetetbonet

bonetetbonet

bonetetbonet

bonetetbonet

bonetetbonet

Og så lige disse to toilettasker i glitter og velour. Håber det er nemt at forstå min fascination af dette nye brand? Meget smukke blomster på standen også:

blomster

Et andet brand som ikke er helt så nyt, men bare nyt for mig, er Bonheur du Jour Paris.

Se lige de fine ting her… Fransk når det er bedst:

ciff_kids

ciff_kids

ciff_kids

ciff_kids

ciff_kids

ciff_kids

Lige til at komme i forårs stemning af at gå rund på den fine stand! Se hele deres udvalg her.

Jeg var også forbi Charlotte hos Little Wonders.

Ensfarvede styles i gode farver med flæser og blonder  – meget nemt at style og kvaliteten virker god. Det skal vi i hvertfald lige have prøvet af herhjemme.

littlewonders

littlewonders

De sikre valg

Nogle mærker kommer man bare ikke udenom, og de bliver valgt år efter år når garderoben skal fornyes. Jeg var naturligvis forbi Ver de Terre, Huttelihut, EnFant og Mini a Ture.

verdeterre

verdeterre

verdeterre

De nye refleks-jakker er ret interessante. Rigtig smukke, og børnene kan umuligt overses i mørket.

miniature

Det her Mini a Ture pandebånd er ret så fint!

huttelihut

Smuk stand, og travlhed hos Huttelihut. Svært at vælge hvilke modeller pigerne skal have til næste sæson, for der er virkeligt nogle fine imellem!

huttelihut

huttelihut

enfant

Så fin stand hos EnFant!

Hvad skal prøves af?

Kender i det at der er nogle mærker som man udemærket kender og synes er super fine, men som man bare aldrig har fået prøvet af?

Sådan har jeg det med disse:

Bisgaard

Pigerne er ved at vokse ud af alle deres sko, og vi har en del fra sidste år som vi fik købt så sent at de kun fik dem brugt meget kort. Efter at have besøgt Bisgaard’s stand og set deres store udvalg, kunne valget meget nemt falde på nogle af deres fine modeller. Favoritterne er samlet her:

bisgaard

bisgaard

Barbara’s Choise

Pigerne er ved at vokse sig store nok til at kunne passe de fine jakker fra Barbara’s Choise, og jeg har haft et godt øje til dem længe.

barbars_choise

barbaras_choise

CHRISTINA ROHDE

Jeg synes også det er ved at være til at vi får lidt lækkerier fra Christina Rohde ind på hylderne i pigernes klædeskab. Stor respekt for hendes talent! Tror jeg bliver nød til at klikke et par af disse top seje glimmersæt hjem når de kommer i butikkerne:

christina_rohde

Nattøj

Pigernes favorit nattøj er fra SNORK Copenhagen. Derfor har jeg ret meget optur over at søde Lisa har valgt at udvide sortimentet med lækkert økologisk undertøj og strømper til piger og drenge.

Jeg forsøger at lokke pigerne til at interessere sig lidt mere for pottetræningen ved at love dem fint undertøj når de ikke skal bruge ble længere, og der ville dette være perfekt.

snork_copenhagen

snork_copenhagen

snork_copenhagen

Boksershorts til drengene, enkle og lækre! Strømperne er bløde som smør, men alligevel i en tilpas kraftig kvalitet så de ikke glider ned eller mister formen ved vask.

De nye farver på sommernattøjet er også vildt skønne! Se mere på www.snorkcopenhagen.dk

snork_copenhagen

Interior og andre lækkerier

camcam_seng

camcam

I samme stil som deres smukke dukkeseng fra sidste år, kommer CamCam med dette fine sæt med seng og puslebord! Vildt dekorativt, og det er fluks kommet på min ønskeliste til pigernes værelser. Glæder mig egentligt til at skulle af med puslebordet på værelset, men det er da lige før jeg gerne ville beholde det hvis det blev byttet ud med denne model. Wow siger jeg bare.

kongessløjd

Konges Sløjd har altid en meget smuk stand. Denne gang hæftede jeg mig ved dette lækre tæppe:

kongessløjd

NoFreds Mouse Chair er jeg ret vild med. Nu har de udvidet sortimentet med denne fine bænk!

nofred

Fantastisk nyhed fra That’s Mine

The Soft Collection hedder den nye serie fra That’s Mine, med de lækreste madrasser. Genial idé!

thatsmine

thatsmine

Madrasserne har 2 former, og kommer i 4 forskellige farver. Rose, Cool Grey og Payne’s Grey i velour, og Light Stone Grey basic i stof.

Jeg kan nærmest ikke bestemme mig for om jeg er mest forelsket i den rosa sky, eller viften i lys grå. Smukke er de i hvertfald, og de kan da kun blive et kæmpe hit når de rammer butikkerne.

Se hele That’s Mine’s udvalg her.

thatsmine_velour

thatsmine

WithWhite kommer også med fine nyheder. Rigtig sød morgen-/badekåbe og en fin knag til børneværelset eller til jakkerne i entréen.

withwhite

Hos Homeyness faldt jeg over nogle fine hageskække/forklæder som ville være gode til når vi skal være kreative herhjemme, eller hvis de har pænt tøj på ved aftensbordet. Noget smukkere end alle andre udgaver jeg tidligere har set. Den søde liberty bamsepude er også ny.

homeyness

homeyness

homeyness

Smart sidde-løsning

Sidst, men absolut ikke mindst, stiftede jeg bekendskab med Teddy Sit. De laver stoleforhøjere i blødt imiteret ruskindslook i mange forskellige designs. Personligt synes jeg den ensfarvede grå mus er den sødeste (se alle modellerne på www.teddysit.dk), og selvfølgelig også luksusmodellen i sælskind. De er nemme at have med på farten, og er beregnet til børn fra 3-6år.

teddysit

teddysit

teddysit

Findes også som høj model/ puff.

teddysit

Det er meget nemt at blive inspireret på CIFF kids messen! Håber i har nydt at se lidt med.

 

Next up på bloggen: Maison et Objet – KIDS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.