En Fant SS17 favorits

Vores forårs favoritter fra En Fant.

I samarbejde med danske En Fant har vi fået lov til at vise vores favoritter fra deres nye SS17 kollektion.

Brandet har eksisteret siden December 2012, og de startede faktisk ud med udelukkende at lave fodtøj. Vi skal ikke længere tilbage end 2015 før deres første tøj-kollektion så dagens lys.

En Fant design verdenen er skabt omkring nogle søde figurer. Dyr som den søde hval på badedragten her eller deres fine bjørn, er noget som kendetegner deres look.

Det er meget deres ensfarvede basics jeg falder for. Nordisk enkelt design og lækre materialer.

Badedragten i år er jeg helt vild med! Måske er en badedragt i den str. bare generelt alt for nuttet, men det er altså en virkelig fin model de har lavet, med mange søde detaljer.

Den findes også som langærmet top eller som dragt – så kan også bruges til drenge.

enfant_badedragtenfant_badedragtenfant_badedragtenfant_badedragt

Se lige den fine ryg her… den er altså bare noget så yndig. Og så er der plads til de små strutmaver foran ved hvalen. Pigerne har str 98 på, som måske lige er i overkanten. Der er så svært med badetøj, som jo udvider sig lidt når det bliver vådt. Generelt synes jeg at En Fant er meget alderssvarende i størrelserne.

enfant_ss17_swimwareenfant_ss17_swimware

Mix and match

De er ret gode til at lave nogle styles som kan mikses på kryds og tværs, sådan at man får mange forskellige looks ud af få stykker tøj. Jeg elsker “mix and match” sæt til pigerne, hvor et basic sæt f.eks. bliver til en trøje til den ene og leggings til den anden, eller som herunder hvor de grå basic leggings er sat sammen med tern i forskellige modeller.

Det er det BLØDESTE ternede stof by the way, får helt lyst til selv at tage det på!

enfant_ss17enfant_ss17_tvillingerenfant_ss17_twinsenfant_ss17_swimwareenfant_ss17enfant_ss17_rosemilleenfant_ss17_rosemille

Jeg kan godt li’ tøj som er rigtig fint, uden at det kun er til pynt. Det skal kunne bruges uden at man skal stresse over om der kommer en plet på – for dét gør der! Det skal være blødt og lækkert så man har lyst til at give dem det på, og så skal de kunne bevæge sig i det. Kjolen og trøjen med tern har vi brugt både til hverdag sammen med de grå basic leggings, og til fest med fine strømpebukser og en nederdel.

enfant_kjole_ss17enfant_kjole_ss17enfant_kjole_ss17enfant_kjole_ss17

Bløde basics

Disse basics kommer vi til at bruge rigtig meget her i foråret. Det er en svær balance når noget skal være ultra blødt, men ikke miste formen og “sætte knæ” lige med det samme. Den formel har En Fant heldigvis fundet, og hurra for det. Det holder i hvertfald noget bedre end de andre mærker vi har, også selvom noget af det andet har en højere pris.

enfant_bloede_basicsenfant_bloede_basicsenfant_ss17_basicsenfant_ss17_basicsenfant_ss17_basics

Se hele den nye kollektion fra En Fant her.

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.