Rose & Kamille 3 år

fest_dekoration

Rose & Kamille 3 år

Så landede vi endeligt nok herhjemme efter ferien til at få holdt pigernes fødselsdag for familien. Vi var i Italien da de fyldte år og havde bare en hyggelig dag på deres præmisser dernede os fire.

Hjemmet har været fint pyntet fint op idag, med hjælp fra www.mintemafest.dk (sponsoreret indlæg).

Menuen stor på fødselsdagsboller af den helt rigtige usunde slags, vandbakkelseskagemand og en super god jordbær lagkage som i lige får et link til HER, den var nemlig et hit. 3-tallet og stjernen på lagkagen er stjernekastere.

jordbaer_lagkagefoedselsdags_boller

Har ikke været super opfindsom eller overskuds agtig med maden, men efter DHL-løb igår med kollegaerne og 2 nætter med pigerne i sengen fordi de lige har smidt sutterne, var energiniveauet forholdsvist lavt. Men okay, hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg nok bare heller ikke typen som kaster mig ud i at lave Doktor McStuffins skåret ud i frugt eller Villa Villekulla i marcipan som top til lagkagen. Keep it simple fungerer fint for mig.

Pynt skal man derimod ikke se mig gå ned på!

foedselsdags_pyntfoedselsdags_pyntfoedselsdags_pyntborddaekning

(Tallerkner og stofservietter fra Ellos Home).

Helium balloner måtte jeg lige prøve denne gang. Behøver jeg at sige at de var et kæmpe stort hit for pigerne?!

Min Tema Fest tager 339 kr for 50 balloner inkl. rigeligt helium til dem. Til de knapt så farveforskrækkede som jeg har de masser af flotte farver at vælge imellem. Mit svære valg var imellem grå og hvid…

Sammen med de grå og sorte vaffelmønstrede dekorationer i forskellige former blev det faktisk lige som jeg havde forestillet mig.

helium_ballonerhelium_ballonertvillinger_foedselsdag

Pigerne havde deres yndlings kjoler på, designet og syet af Heidi Paula Langvad / Little Heidi Paula.

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.