Første Cykeltur

foerste_cykeltur

Første Cykeltur

Wow en fantastisk søndag vi lige har haft.

Vi har været udenfor hele dagen og haven er på vej til at komme i tip-top forårsform. Havemøblerne er kommet ud, alt det visne er væk, og vi har fået røde kinder hele familien.

Da vi skulle have en velfortjent pause besluttede vi at det måtte være idag vi havde overskud nok til at pigerne kunne få deres aller første cykeltur på deres nye pedal cykler med støttehjul. Hold nu op de så store ud da de kom op på dem!

Vi har en børnehave på vejen hvor der er god plads og sikkert at øve, så vi smuttede ned og lånte legepladsen en times tid.

den_foerste_cykel

Den første cykel

Og hvordan skal den første cykel så se ud og hvad er vigtigt? Jeg har ingen som helst erfaring på området, så jeg valgte den som så sejest ud til to søde piger. Ringeklokke og støttehjul var et must, og så behøvede de ikke lige være hverken neonfarvede eller have 4 forskellige farver. Behøver jeg nævne at det faktisk er en ret svær opgave?! Nå men jeg fandt disse Pinepeak Nova ræsere hos Jollyroom til sidst, og de er perfekte. De er ret dog lidt tunge i det, og det aner jeg ikke om de skal være, men der er gode dæk på og de er fine og robuste.

Hvis i vil se nogle af de andre modeller hos Jollyroom, kan i følge linket her.

De blev hurtigt godkendt hos pigerne, men derfra og til at cykle er der er godt stykke endnu. Vi øvede og øvede, skubbede og skubbede og René og Jeg heppede som to tosser, men alligevel kom de ingen vegne med mindre det gik ned af bakke. Det er tilsyneladende mere naturligt for dem at køre baglæns med fødderne, og så bremser man altså. Jeg har hørt dette fra andre, så er sikker på at det er helt normalt og at de nok skal finde ud af det på et tidspunkt.

Det vigtigste er at de er interesserede i det og synes det er sjovt, så skal resten nok komme. De er i hvertfald ikke bange for dem, og det er jo en start.

foerste_cykelturfoerste_cykelturegg_helmet_twins

Når man skal på cykeltur er det naturligvis vigtigt at have udstyret i orden. Cykelhjelmene er fra EGG Helmets. Der kan vælges forskellige “skins” og andre accessories. Se det store udvalg hos Kids World lige her.

De nye sko er også fra Jollyroom. De kommer med i dagplejen imorgen, hvilket pigerne glæder sig meget til. Det er på tide at vinterstøvlerne bliver gemt væk, og de seje Little Champs sneakers her er et ret godt bytte. Super god pris, så det gør ikke noget at de bliver hverken slidte eller beskidte. Se andre gode tilbud på børnesko hos Jollyroom her.

foerste_cykeltur

Tålmodighed og teknik

Jeg er helt klart ikke den pædagogiske og tålmodige type, som bare elsker at lære mine børn nye store ting som f.eks. at køre på cykel. Det har jeg intet imod at overlade til andre og så få dem tilbage når de har styr på det. Er man så en dårlig mor? Jeg tror det ikke, der er bare andre ting jeg hellere vil lave sammen med dem. Bevares, jeg kan da godt se at det er stort når tiøren falder, og jeg vil da også gerne se deres ansigtsudtryk når det sker og nu VAR jeg jo også med idag – ikke kun som fotograf.

foerste_cykeltur

Godt de har en far med meget mere tålmodighed end mig, som synes det er ret fedt at øve og øve og øve. Vi tager dog gerne imod gode fif såfremt i ligger inde med nogle cykel-jomfru-guldkorn?!

jollyroom_cykelforeste_cykeltur_tvillingerforeste_cykeltur_tvillingercelavi_termo

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.