Søndags Event

jollyroom_eventmindeparken

A Walk in The Park

Vi vil gerne sige tak for sidst til Jollyroom.dk som havde inviteret os i Mindeparken i Aarhus til eventet A Walk in The Park i søndags.

Vi havde nogle hyggeligt timer i skønne omgivelser, og nød at besøge nogle af de mange stande som sørgede godt for os og havde masser af underholdning til børnene. Ikke mindst Jollyroom’s stand bød på sjov og leg!

jollyroom_eventjollyroom_goodiebagsjollyroom_eventqeeboo

Der var både en stor Qeeboo kaninfamilie, en kæmpe bamse som Kamille gerne ville haft med hjem, en heldig giraf som fik lov at smage hendes slikke pind og meget mere. Rose fik en tur i en fin elbil, hvilket også var et hit.

Pigerne fik hver deres goodiebag… behøver jeg sige at de var pænt tilfredse?!

elbil_jollyroomjollyroom_eventjollyroom_goodiebags

Jollyroom havde sørget for at vi var godt klædt på til dagen, med regntøj og gummistøvler fra Nordbjørn samt rygsæk fra Beckmann.

nordbjoern_jollyrooma_walk_in_the_parkmindeparkena_walk_in_the_parka_walk_in_the_parka_walk_in_the_parka_walk_in_the_parkmindeparkenmindeparken

Forrige weekend var vi faktisk til DHL løb præcis samme sted som denne event, nemlig i Mindeparken. I søndags løb vi dog ingen steder, selvom vi havde den nye løbevogn fra Jollyroom med. Vi trillede langsomt rundt på ruten og pigerne hyggede sig i deres lille “hule”.

north_loebevognnorth_loebevogn

Helt klart et hyggeligt arrangement som vi gerne deltager i næste år igen, og dejligt at møde de søde piger fra Jollyroom.dk.

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.