Maison & Objet KIDS

maison_et_objet

KIDS afdelingen på messen

Maison et Objet KIDS bød på lige så mange skønne ting som den øvrige del af messen som jeg tidligere har delt inspiration fra.

Modsat Playtime Paris som er en modemesse, er Maison et Objet en interiør og livsstilsmesse. Derfor er det fine ting til børneværelserne, legetøj og børnemøbler jeg har været på udkig efter.

MILK Magazine var naturligvis repræsenteret på messen, og de havde lavet et fint udstillingsområde hvor alle deres favoritter var udstillet. Billedet ovenfor er derfra.

milk_magazine

Rose in April

Den stand jeg havde glædet mig aller mest til at besøge var franske Rose in April. Hovedsageligt pga. nedenstående smukke opbevaringskurve. Jeg ville lige se dem i virkeligheden, inden jeg bestiller amok til pigernes værelser. De er VILDT lækre, og størrelserne er perfekte.

Jeg synes det er så svært at finde pænt opbevaring til børneværelserne, som er tilpas diskret og samtidig kan rumme alt deres rod. De her kurve er perfekte – jeg er helt tosset med dem.

rose_in_april

rose_in_april

De forhandles pt. ikke i Danmark, MEN den fine shop Astas (www.astas.dk) har lovet at tage dem hjem. Det er muligt at forudbestille dem lige nu, imod et depositum pr. kurv.

De kommer i to størrelser:

Medium ca. 30 x 30cm til 340kr

Large ca. 38 x 38cm til 420kr

Kontakt Christina hos Astas hurtigst muligt hvis du vil være sikker på at få en kurv eller to. Jeg glæder mig som et lille barn til at få mine hjem. Der sker en masse på både Roses og Kamilles værelser her i foråret, og de her kurve bliver lige prikken over i’et.

Allergivenlige gulvtæpper

En anden stand jeg brugte en del tid på var Lorena Canals.

De laver vaskbare gulvtæpper, tæpper, puder mm. til børneværelset. Virkelig god idé, især til allergiske hjem. Stilen er også super fin.

lorena_canals

Denne gulvpude flytter snart ind hos os. Kvaste og lidt marrokansk-look, what’s not to like! Følg med på deres Instagram profil og se mere her.

lorena_canals

Maileg world

Når jeg er på messe tænker jeg ofte at det er en god ting at jeg ikke kan købe ting på standene. Den følelse havde jeg især da jeg kom til den store Maileg udstilling! Kaniner, mus, accessories og tøj i lange baner. Jeg kunne virkelig godt være blevet grebet af stemningen og købt mig fattig i de fine ting. Det må være enhver lille piges drøm at gå rundt i det univers.

maileg

maileg

maileg

mailegmaileg

Eventyr-kjolerne her og de fine accessories nedenfor er til børnene. WOW siger jeg bare! Kunne da være ret så sejt at være Maileg prinsesse til fastelavn.

maileg_accessories

maileg_accessoriesmaileg

Jeg var meget svær at trække med videre fra den stand kan i måske fornemme. Pigernes Maileg samling skal klart udvides asap.

Jeg ved at Loukrudt har et kæmpe stort udvalg af Maileg og de yder altid en super service. Se alle de skønne ting lige her: www.loukrudt.dk

De blødeste bamser

En anden af de helt store brands på messen var Jellycat. Så fløjlsbløde bamser var der altså ikke dengang jeg var barn, og det er ikke så underligt at bamserne fra dette brand tit bliver børnenes bedste ven. Jeg knipsede lige et par fine eksempler:

jellycat

Nobodinoz

Jeg kendte ikke så meget til dette spanske mærke før jeg fandt det på messen. De laver lækkert interiør, tøj og fine legesager. Se lidt eksempler her:

nobodinoz

nobodinoz

nobodinoz

nobodinoz

De samme ensfarvede, bløde quiltede tekstiler går igen i deres mange designs – f.eks. opbevaring, tasker, gulvtæpper og madrasser.

nobodinoz

nobodinoz

nobodinoz

nobodinoz

Det her ice-cream sæt ville mine piger elske!

Noget andet som de helt sikkert ville synes om er den her smukke børnestol fra Anne Claire Petite:

anneclairepetit

Wild and Soft

Dyretrofæer har længe været et hit. Wild & Soft laver nogle rigtig fine af slagsen og nu har de udvidet sortimentet med de sødeste tasker! Nøj, hvor er de bare for kære.

wildandsoft

wildandsoft

wildandsoft

wildandsoft

Isbjørne udklædningen er også virkelig fin! Se deres udvalg her.

Donsje Amsterdam

Det hollandske brand er en af mine klare favoritter, og deres søde designs får mig altid til at tvivle en lille bitte smule på om vores beslutning om ikke at skulle have flere børn, nu også er helt rigtig. Der er bare ikke noget sødere end en lille størrelse i Donsje booties, og måske også med en af de lækre huer på! HVIS vi skulle have haft flere babyer, så skulle de første babyfotos altså være med sådan et sæt som eneste påklædning. Måske flere sæt, for jeg ville nok ikke kunne vælge!

donsjeamsterdam

donsjeamsterdam

donsjeamsterdam

donsjeamsterdam

Rose og Kamille er blevet for store til de søde sko, men jeg håber på at der snart kommer noget i deres størrelser. Indtil da må jeg lige overveje om de skal have en taske eller to.

donsjeamsterdam

Dukker med en historie

En sidste ting jeg vil dele med jer er et super sødt koncept, med håndlavede dukker.

Firmaet hedder Dumyé og de har base i Dubai.

For hver dukke de sælger, donerer de en dukke til et barn i nød. Disse børn får også selv lov til at designe deres dukke, helt ligesom man gør når man bestiller.

Man bestemmer nemlig selv dukkens udseende, tøj, hårfarve mm. og skriver til sidst en lille personlig kommentar, som firmaet påfører et stykke stof og gemmer i en “hemmelig” lomme på dukkens ryg. Den perfekte barselsgave, eller noget man kan lave/bestille sammen med lidt større børn.

dumye

dumye

dumye

dumye

Virkelig en god måde at støtte en god sag på. Se hvordan du gør på www.dumye.com Dolls with purpose.

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.