Minymo Favorits AW17

minymo

Mine favoritter fra Minymo

Første drop af den nye autumn/winter kollektion fra Minymo er online nu, og jeg har fået lov til at vise jer mine favoritter, med hjælp fra Rose og Kamille (sponsoreret indlæg).

Den glitrende toilettaske herover er i øvrigt fra Bonet ét Bonet, og tøjstativet fra Oliver Furniture.

Det var faktisk svært at vælge mine favoritter, for nøj hvor er der mange fine styles! Et must var dog de fine fleece jakker som er kommet i en grå model med striber på elastikken i hals og på ærmer som giver et fedt look. Vi havde jakkerne i creme sidste år, så jeg vidste hvor helt ekstremt babynumse-bløde de er! Kom an efterår, vi er klar.

Ligenu kan i vinde et gavekort til Minymo’s SHOP på 1000kr på min Instagram profil. Konkurrencen slutter 1. september.

minymo_fleeceminymominymo_favoritsminymominymo_fleeceminymo_fleece

Jeg har sat jakken sammen med den grå basic t-shirt og seje grå leggings med et sort glitter bånd ned langs begge sider.

Der er specielt to par leggings som burde komme til at hitte, efter min mening. Pasformen er helt perfekt, og kraftig kvalitet. Vi kommer i hvertfald til at have dem øverst i tøjbunken, det er jeg ikke i tvivl om.

leggings_minymoleggings_minymo leggings_minymominymofleece_jakketwins

Der er rigtig god varme i jakkerne, så de kan bruge dem langt ind i efteråret, og modellernes dom er klar: “Mor de er seje, og se lige… de har lommer!”. Det der med lommer er altså det helt store herhjemme for tiden, så de kan have alle mulige små dimser, sten mm. med på tur.

basic_garderoben

Basic garderoben

Minymo er super skarpe på fine ting til basic garderoben. Bukser og overdele som er enkle og i gode materialer som bare holder, og til rigtig gode priser. Sådan noget tøj som man godt tør sende dem i børnehave med og stadigvæk synes de ser fine ud. Jeg er især fan af deres basic t-shirts som pigerne har på her. De holder længe og har en fin kant i kraven som gør den lille forskel.

Men skal der være fest har Minymo også nogle gode bud, som f.eks denne smukke nederdel.

minymo_skirttvillingerminymo_skirt

Nederdelen kan styles både med den grå basic t-shirt eller den nye fine rib bluse med “rullekrave” (som i øvrigt bare er noget af det sødeste til de små størrelser! Hold nu op hvor ser de støre ud lige pludseligt.

minymo_skirtminymo_skirtminymoskarf_minymoskarf_minymo

Det lækre bløde tubehalstørklæde her bliver også en efterårs favorit! Sløjfe fra Bows by Stær.

God shoppelyst hos MINYMO.

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.