Nye lamper til boligen

lamper_housedoctor

Pendler, standerlamper, væglamper…

Jeg har altid haft svært ved at vælge lamper til boligen. Jeg synes hurtigt de bliver for dominerende, for kedelige eller for prangende. Af samme årsag har vi først fået lys i loftet i biblioteket nu, næsten 6 år efter indflytning! Der er trukket ledninger i det fine stukloft og jeg har ledt med lys og lygte efter de helt rigtige lamper dertil.

Nu har jeg fundet de fineste loftspendler fra Bloomingville hos UNOLIVING (sponsoreret indlæg). Bliver ret godt til vinter, nu hvor vi ikke skal nøjes med lys fra en lille bordlampe i vindueskarmen.

De fine glaspendler med messing sokkel er hængt helt højt oppe under loftet, da det passer bedst i vores rum, men de ville også være smukke i et hjørne i forskudt højde. Jeg overvejede det kraftigt, men ville bare gerne benytte mig af at der var skjulte ledninger i stukrosetterne.

housedoktor_lamperhousedoktor_lamperhousedoktor_lamper

Nu håber jeg ikke at messing går af mode lige foreløbigt, for jeg er gået all-in med en ny standerlampe fra hollandske Dutchbone. Jeg kendte ikke mærket før, men de laver faktisk nogle ret spændende lamper.

Før havde vi en Bestlite standerlampe i creme, som jeg var blevet lidt træt af. Jeg har en plan om at male stuen grå her i efteråret og der passer creme bare ikke helt ind i planerne.

Den nye lampe passer fint med konsolbordene fra Ellos Home, og Bloomingville pendlerne i den tilstødende stue.

Plaiderne på sofaen er ligeledes fra Bloomingville.

dutchboneproteadutchbonedutchboneprotea

Mit næste projekt må vist blive at finde nye lamper over spisebordet, og måske også udskifte den store i karnappen over radiatorskjuleren. Ikke nemt, men nu ved jeg hvor jeg skal lede. Se det store udvalg hos Unoliving her.

radiatorskjulergroenne_planterlamper_spisebordlampe

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.