One We Like – With Love From Sweden

onewelike_sweden

ONE WE LIKE // Sponsoreret indlæg.

From Sweden with love

De af jer som ikke kender det Svenske brand One We Like, fortjener virkeligt en introduktion! Den kommer så her, i form af mine favoritter fra deres nuværende kollektion.

Mærket er super kvalitetsbevidst og trendy  og al deres produktion foregår med enten økologisk bomuld eller genbrugsmateriale, med respekt for og kærlighed til miljøet. Jeg ved pr. erfaring at deres tøj også holder i lang tid, og derfor kan gå videre til andre heldige børn når mine egne vokser fra det. Stort plus i anti brug-og-smid-væk bogen.

De samarbejder med forskellige designere og kreative mennesker om layouts og prints og holder fast i et enkelt og tidsløst look.

onewelike_kjoleonewelike_kjoleonewelikekjole_onewelike

Denne kjole er en style som er gået igen i flere kollektioner, hvor de så skifter farver og print. Snittet er simpelthen så fint, og materialet er tykt og lækkert. Solbrillerne på brystet giver lige lidt kant til det pigede rosa look.

Navnet er HIPP Dress Sunnies pink. Det fine er at hvis man falder for en farve eller et print, så går det helt sikkert igen andre steder i kollektionen. Printet her findes f.eks også på en grå t-shirt.

tvillinger_oneweliketvillinger_onewelikeonewelike

Historien bag

One We Like blev stiftet i Stockholm af ejeren Vicky tilbage i 2013, efter at hun i mange år havde været en del af et Brand Agency med nogle venner. Mange nybagte mødre går med en lille drøm at få sin egen shop med børnetøj, eller at skabe sit eget mærke og Vicky fulgte heldigvis den drøm. Det var nemlig også efter fødslen af hendes første barn at hun fik øjnene op for branchen.

Tøjet sælges nu i hele verden. Udover Sverige og Danmark kan man bl.a. finde de fine styles i Saudi Arabien, Japan, England, Italien, Frankrig m.fl. Det er da ret godt gået efter 4 år!

onewelikeonewelikeonewelike_blanket

Blanket DOTS pink + POP LS Stripe t-shirt og Leggings stripe pink/white. Poster Cranium by Breeze & Söderberg.

onewelikeonewelikeoneweliketvillinger_onewelike onewelikeonewelikesupermandonewelikesocks_onewelikesocks_onewelike

Socks pink Bow. De fineste knæstrømper i lækker kvalitet som prikken over i’et. Kan sættet udover strømpebukser til vinter.

wooden_animals

Trælegetøj

Handcrafted Wooden Animals. På shoppen kan man også finde legetøj og bamser som er håndplukket dertil.

Disse søde trædyr kunne jeg slet ikke stå for! Håndlavede i Rusland i lyst råt træ, som man kan lade være råt eller lade børnene farvelægge. Dyrene bor i det tilhørende hus hvor de lige akkurat kan være.

Kig lige i kategorien ‘FRIENDS’, der er mange andre fine træting.

wooden_animalswooden_animals

Besøg selv shoppen og se hvad jeg mener når jeg siger at mit hjerte er en lille smule tabt til dette Svenske brand.

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.