På besøg hos Maileg

maileg

Maileg World

Jeg har været så heldig at blive inviteret på besøg hos selveste Maileg i Herning.

Jeg er KÆMPE stor Maileg fan, mine piger elsker det og jeg er om muligt endnu mere imponeret over deres eventyrlige univers efter at have lært dem bedre at kende og hørt lidt om filosofien og menneskerne bag.

Man bliver da lidt stolt når et dansk firma har så stor succes i både ind- og udland. De startede op med juleuniverset og sælger stadig deres søde nisser, gæs og julepynt i stor stil, men på det seneste har de udviklet og udvidet rigtig meget på legetøjs siden. Der er kommet mange nye elementer allerede, og jeg er spændt på at følge med på deres videre eventyr.

Deres hovedkontor i Herning er et magisk og inspirerende sted, fyldt med kreative sjæle. Jeg smilede hele vejen hjem og tænker virkeligt at man kun kan blive i godt humør af at arbejde sådan et sted, omringet af de fineste små skabninger med alle deres søde accessories. Jeg var forbi grundlægger og kreativ direktør Dorthe Mailil’s kontor, hvor hun sysler med nye idéer og fifler rundt med alle de små detaljer til de bliver helt perfekte. Helt magisk sted og masser at fantastiske nye ting undervejs på opslagstavler og hylder.

Mus, kaniner og krammevenner på rad og række, på hylder og borde.

Jeg havde ikke pigerne med, for så var vi nok aldrig kommet hjem igen, men måske de alligevel skal have lov til at komme med hvis jeg skal forbi igen en anden gang.

Selv lageret må være et paradis for små piger!

mailegmailegmaileg_jul

Maileg showroom

I showroomet var der masser af inspiration at hente, og et godt overblik over den nuværende kollektion. Jeg genså en masse klassikere med nye fine outfits, blev helt forelsket i udklædnings sortimentet og fik mig nogle nye favoritter til ønskesedlen.

mailegmaileg_kaninmaileg_musmaileg_kaninermaileg_udklaedningmaileg_udklaedningmaileg_showroommaileg_showroommaileg

Vidste I at Maileg har fået deres egen shop? Klik på billedet herunder for at besøge den.

maileg_shop

 

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.