Qeeboo kanin stol

qeeboo_kaninstol

Qeeboo kaninstol

Pigerne har fået lov at teste den nye Qeeboo kaninstol for Jollyroom.dk

(Sponsoreret indhold.) (Guest star: dværgvædderen Muffe, som tydeligvis føler sig overlegen over for den fine Qeeboo kanin.)

Stolen findes i flere farver, men den grå passer jo så fint ind i det nye farvetema på Roses nye værelse. Se farvemuligheder og priser her. Den findes faktisk også som LED lampe i to størrelser.

Jeg troede at den skulle stå på værelset, men pigerne er så glade for den at vi slæber den med rundt i hele huset. Heldigvis er den let, og meget rengøringsvenlig. Den er lavet i plast, så den kan også tåle en tur i haven til sommer.

Den fungerer både som stol, legetøj og taburet når der skal børstes tænder.

qeeboo_stolqeeboo_stolqeeboo_stol

Ifølge Rose og Kamille skal kaninen så også både have mad og vand, ligesom Muffe og Alma ude i haven. Men til en trøst, så klarer de det selv og slipper man for at rengøre bur for den her!

qeeboo_stolqeeboo_kaninstoldvaergvaedder_kaninqeeboo_kaninstolkidsroom_decorkidsroom_decor

Kreativt legetøj

Det er så smart med legetøj og børnemøbler med flere funktioner. Det er med til at udvikle børnenes fantasi, og det er rigtig sjovt at følge med på sidelinjen og ligge øre til alle de skægge ting de siger og se hvad de finder på. På dette punkt er det perfekt med tvillinger. De har altid en legekammerat lige ved hånden, og de er på samme “niveau”.

Selvom det måske ser meget romantisk ud her på billederne, så må i ikke lade jeg narre. Der er bestemt ligeså meget skrig og skrål herhjemme som der er søde ord og kram. Men de er gode til at lege sammen, og vildt underholdende at lytte til.

tvillinger_legtvillinger_legqeeboo_kaninstolqeeboo_kaninstolqeeboo_kaninstol_boernevaerelse

Hos Jollyroom er der et bredt udvalg af børnemøbler, og de er altid helt skarpe på prisen.

Vi er blevet super glade for vores Qeeboo kanin, og synes den er nem at få passet ind på de fleste værelser. Det kunne også være den skulle bo ved sofabordet, i legehuset eller et helt andet sted.

Nu er der kun tilbage at afgøre hvem der poserer bedst…. Muffe eller Mr. Qeeboo.

qeeboo_kaninstol

Tak fordi i læste med.

 

Kristina

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.