Shopping hos Bekko

shopping_bekko

Shopping hos Bekko.dk

Kender i Bekko.dk? En skøn webshop med nordisk design til hjemmet.

Jeg har fået lov til at vise jer mine favoritter (sponsoreret indlæg). Jeg brugte lang tid på det, for der er masser af muligheder i deres brede sortiment! Skulle det være interiør til hjemmet, til pigernes værelser eller lækre accessories?

Jeg endte med at vælge det fine messing spejl fra Hübsch ø40cm. Jeg har overvejet et vægspejl i noget tid, og hvor er jeg bare glad for at jeg hoppede ud i det. Det giver nye vinkler og dybde til rummet.

Spejlet har været lidt rundt omkring i stuerne inden det endte på sin nye plads i spisestuen. Det er lige før jeg overvejer om jeg skal have et mere, for det pyntede godtnok mange steder!

hubsch_spejlhubsch_spejlgallerihylde_spejl

I spisestuen har vi gallerihylder fra væg til væg (fra IKEA), hvor jeg nemt kan skifte billeder og rammer ud når der skal noget nyt ind. Nu er der kommet en helt ny dimension på væggen med det fine messingspejl. Jeg er allerede vild med det!

Når man kommer ind i stuen kan man se det store vitrineskab på modsatte væg, og når man sidder ved spisebordet er det den store terrassedør som genspejles.

spejl_rundt_messingbekko_spejlbekko_spejl

Jeg har valgt at hænge spejlet op, for at få den rigtige vinkel på i den højde, men det ser også super fint og dekorativt ud hvis det bare står på en hylde, i en vindueskarm etc.

spejl_messingspejl_messing

Hübsch shopping

Spejlet er fra Hübsch, og de laver altså nogle rigtig fine ting. Her er lidt af hvad jeg ellers fandt:

vitrineskab

Vi har et fint vitrineskab i forvejen, men hold nu op hvor er dette ellers flot! Og så endda på tilbud.

rattan_laenestollammeskindglaslanterne

Hyggeligt efterårs “sæt” fra Hübsch til terrassen eller et ledigt hjørne i stuen. Lænestolen er i rattan, så den kunne sagtens stå udendørs, klar til at nyde efterårssolen så snart den kommer.

Meraki Mini

Bekko.dk har det fineste børnehjørne, med en masse møbler, tekstiler og accessories til børneværelset.

Blandt andet de fine posters fra Mrs. Mighetto som jeg ELSKER, sengehimmel samt sengetøj fra Cotton & Sweets og de lækre vaskbare tæpper fra Lorena Canals.mrs_mighettosengetoej_cotton_sweetssengehimmel_cotton_sweetsAlle sammen fine ting som jeg enten allerede har, eller ønsker mig!

Men de har også fået det nye skud på stammen fra Meraki, nemlig Meraki Mini. Tidligere på året var jeg så heldig at blive inviteret på besøg hos Meraki til en fantastisk præsentation af deres nye produkter, og jeg er helt solgt. Derfor blev der selvfølgelig også klikket noget hjem derfra til samlingen.

meraki_mini natursvamp_meraki_mini meraki_mini

Pigerne er vilde med deres shampoo og bodywash i pumpeflasker. Det er skum som kommer ud, hvilket både er en fest i badekaret men også en god løsning rent økonomisk da den bliver ekstra drøj på den måde. Vi slipper også for at skulle massere hovedbunden alt for meget for at få almindelig shampoo til at skumme op.

Olien er virkeligt også god. Den bruger jeg faktisk til mig selv engang imellem efter badet hvis jeg trænger til ekstra fugt. Den absorberes hurtigt og fedter ikke.

Natursvampen pynter på hylden og er dejlig blød for pigerne selv at sidde med.

Jeg snuppede den lille fine hårbørste med også, og den er især Rose blevet rigtig glad for til hendes vilde krøller. Den glider meget lettere igennem hendes hår end min store børste som vi plejer at deles om, og så er den jo bare så smuk og handy oveni.

(Sengetøj fra Manostiles, sløjfer fra Bows By Stær og toilettaske fra Bonét et Bonét).

Tag en tur forbi www.bekkoshop.dk og find dine egne favoritter. Jeg kan skrive under på at det er en top proffesionel shop med et stort udvalg, fingeren på pulsen ifht. trends og kundeservice i topklasse.

 

Follow:
Del:

1 Comment

  1. Mette
    7. august 2018 / 23:00

    Hvor er din hynde fra? 🙂 Den hvorpå spejlet står.
    Jeg er på udkig efter en hynde til min vindueskarm nemlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.