Spil til børn

spil_til_boern

(Sponsoret indlæg i samarbejde med www.jollyroom.dk hvor de viste spil kan købes)

Børnespil

Vi har desværre ikke gjort nok i at få spillet spil med pigerne. Dette efterår skal det være anderledes. Pigerne synes det er et hit når vi alle fire samles omkring bordet for at prøve et spil, eller når de sammen skal forsøge at samle et puslespil. Sidst nævnte kræver lidt konfliktmægling engang imellem, men glæden er stor når de sammen når i mål.

boernespil

Det første spil der fangede deres opmærksomhed var et Disney memory spil med Frost.

De er vilde med Anna & Elsa og resten af Frost universet, så der kom en masse snak ud af de fine billeder på kortene. Det kræver ret meget koncentration for en 4-årig at gennemskue så mange forskellige kort, så jeg tror at jeg korter spillet lidt ned næste gang så der er færre “brikker”. Super lærerigt spil som klart kan anbefales. Min egen til tider svigtende hukommelse kom også lidt på prøve.

boernespilfrost_spilfrost_spil

En klassiker jeg selv kan huske fra jeg var barn er puslespillene fra Ravensburger. Kan i huske det? Jeg må have nogle gamle støvede nogle stående et sted, måske jeg skal spørge min far om han har gemt dem.

Vi prøvede både et fint et med koalaer og pandaer, og et andet som virkeligt faldt i pigernes smag med Disney figurer som 101 Dalmatinere og Aristocats.

De fangede hurtigt at finde hjørner og kanter, og så hjalp vi hinanden med midten af puslespillene.

borne_puslespilborne_puslespilborne_puslespilborne_puslespilborne_puslespil

Det er smadder hyggeligt med nogle aktiviteter man kan lave sammen med sine børn i årets mørke og kolde måneder, og vi kommer ikke til at stille disse spil ret langt væk.

bornespilbornespil

Det mest lærerige spil af dem alle er Trix & Mix 

Det er et logik- og hukommelsesspil hvor der er flere muligheder.

Hukommelse: Find så mange par som muligt.

Logik: Sortering af kort, hvor en voksen eller et større barn vælger hvordan kortene skal sorteres. Det kunne være størst til mindst eller blødest til hårdest. Kun fantasien sætter grænser.

Logik: Hvilke kort skal væk? Nogle kort ligges på på spillepladen og opgaven er så at finde ud af hvilke kort som skal væk. I dette tilfælde dem som ikke kan spises:

bornespil

Virkelig et sjovt spil!!

Vi glæder os til at gå efteråret i møde med en masse hyggelige timer med disse spil.

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.