Udsalg hos Kids world

udsalg_kidsworld

Udsalg hos www.kidsworld.dk

Når der er udsalg hos Kidsworld er der virkeligt noget at gå efter. De er ikke nærige med hvilke ting de smider i udsalgs kategorien, og lige pt. kan jeg tælle hele 430 sider med seriøst gode tilbud (sponsoreret indlæg)!

Denne uge har de startet udsalgs slutspurt, hvilket betyder 50% på udvalgte mærker i kategorien på bestemte dage til og med 31/7. Lige nu gælder det bl.a. Mini A Ture, Noa Noa, Mini Rodini og Liewood.

Jeg shopper meget lidt udsalg, fordi jeg synes at det er en jungle at finde rundt i, og mange steder er det ret gamle varer de sætter ned. Hos Kidsworld er det nærmest bare alt – og udsalget starter tidligt nok til at jeg næsten altid finder lidt sommertøj til pigerne. Shoppen er også tilpas stor til at jeg kan være heldig at finde nogle interessante ting hvor de har 2 stk. på lager i pigernes størrelse. Mine favorit mærker hos dem er helt klart Noa Noa Miniature, Wheat, Mini A Ture og Marmar. Vildt lækkert tøj, men noget af det er i den dyre ende og derfor ekstra fedt at klikke hjem under udsalget.

Denne gang har jeg fundet 2 smukke grå tylskørter fra Wheat. Dem blev der klappet i hænderne over de pakken blev åbnet. Wheat kommer med på 50% fra d.23/7, hvis man tør vente så længe.

Den fine hårbøjle er i øvrigt fra Bows By Stær.

wheat_kidsworldwheat_kidsworld kidsworld_wheat

De er altså søde de tylskørter, og pigerne kan bruge dem til både udklædning, fest og danseskole. Udsalgsprisen er kun 150kr og der er mange andre fine modeller og farver. Sky bøjlen er fra Zara Home.

De fine grå kjoler tv. for tylskørterne er fra dygtige Heidi Paula Langvad/ Little Heidi Paula. Tjek lige hendes Instagram ud!

kidswardrobe_oliverfurniturekidsworld_fuzzies

Jeg hoppede lige ud af udsalgs kategorien et øjeblik og kom til at forelske mig i de nye hjemmefutter fra Fuzzies. Ikke en del af planen, men hold nu op hvor er de søde! Der er 2 modeller og 4 blomstermønstre at vælge imellem. Denne model hedder Rosa. De laver i øvrigt også nogle rigtig gode og holdbare strømpebukser.

fuzzies_kidsworld

Futterne bliver gode at få med i børnehave når de starter op igen efter sommerferien. Nemme selv at tage på, og god solid bund.

kidsroomkidsroom_decorkidsroomkidsworld_udsalg_wheatnordic_kidsroom

Møbler til børneværelset er fra Oliver Furniture, og den fine kuffert er fra House Doctor. Lampen er fra Goodnight Light/Room2play.

Puderne er fra Zara Home og den søde kanintaske er fra Mango Kids.

Posters fra Mrs. Mighetto.

Hårbøjlen er under er fra Lehof.dk, og pelsen er ikke ægte. Findes i andre smukke farver også.

miniature_rosemilleminiature_rosemilleminiature_rosemille

Denne fine Mini A Ture kjole koster kun 125kr til udsalgs-slutspurt! Et rent RØVERKØB hvis I spørger mig, for hold fast hvor er den både smuk og vildt blød og lækker. De kommer i kufferten til Italien!

miniature_rosemillebonet_bonetminiature_rosemille

Glimmer toilettaske fra Bonet ét Bonet.

Det var mine udsalgs kup for denne gang. Hop selv over til udsalgs festen hos Kidsworld.dk og find jeres egne favoritter.

Del dem gerne på Instagram, og brug tags #kidsworlddk og #kidsworld_minordre.

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.