Vinter overtøj

vinter_overtoej

Vinter overtøj til børnehaven

I samarbejde med Jollyroom.dk kommer her et super godt bud på en vintergarderobe til f.eks børnehaven. Alle dele er fra mærket Nordbjørn, og pigerne og Jeg har været på tur i det Danske efterårsvejr i dag for at teste det.

Mine tomler vender opad til både kvalitet og pris!

vinter_overtoejvinter_overtoej

Flyverdragten er i en lækker og kraftig kvalitet (vandtæt op til 10.000 mm), med forstærkning de rette steder, reflekser og mange praktiske detaljer. Gode elastikker i inderforet i buksebenene som kan trækkes ned over støvlerne og lukke af for vind og sne. I ærmerne er der “vanter” som stopper ved knoerne og med hul til tommelfingrene. Det luner lidt ekstra her inden handskerne skal på. Der er flere lommer med lynlås og dragten kan spændes ind i livet så den sidder perfekt.

Nordbjørn flyverdragten heddern Kids Arctic, og er på tilbud til kun 499 kr (spar 300kr)! Det er altså value for money.

flyverdragt_nordbjoernnordbjoern_huenordbjoern_hue

Nogle gange ville jeg ønske jeg kunne kigge ind i pigernes små hoveder og se hvilke store tanker de drejer rundt derinde. Kamille var meget fascineret af en smuk grå svane vi mødte ved søen i går. Hun var ret bekymret over at den var helt alene i den store sø.

Snowcap hue + handsker sæt koster 159 kr (spar40 kr). Virkelig en lun og hyggelig hue, og fine enkle handsker som er nemme at justere samt tage af og på. Begge dele med reflekser.

vinter_handskervinter_handskersvane

Vinterstøvler

Jeg er ret hys i forhold til at pigerne skal gå i ordentligt fodtøj. Derfor var jeg ret spændt på at se disse i virkeligheden, udelukkende fordi de er så billige. Men de er altså både fleksible, lette og helt vandtætte. Det sidste testede Rose igår, sådan helt all-in. Hun kastede sten i vandet, og endte med at tage et skridt lidt for langt ud. Hun stod i vand til anklen, og hendes strømper var altså IKKE det mindste våde. Det viser sig at de har en triple-tex menbran som afhjælper lige netop det problem.

De virkede gode for pigerne at gå rundt i, og jeg har helt ro i maven over at sende dem med ned i børnehaven. Jeg havde overvejet at investere i et lignende par fra Ecco eller lignende, men nu er disse altså kommet i hus og dem bliver vi glade for. Godt supplement som deres Angulus skind støvler, som så kan være det pæne par.

Modellen hedder Nordbjørn Polar vinterstøvler. Kun 289kr (spar 160kr). Der er en størrelses guide på Jollyroom.dk, og andre fine farvemuligheder. Leopard modellen er ret sød.

vinterstoevler_texvinterstoevler_tex

Vinterklar

Mine sødeste små mini mennesker ser da bare så kære ud i deres nye vinter outfits, så nu kan blæst, sne og kulde bare komme an.

Kig forbi Jollyroom.dk hvis i ikke har hele vinter graderoben på plads, der er fine ting at finde og mange penge at spare.

vinterovertoejnordbjoern_jollyroomnordbjoern_jollyroomnordbjoern_jollyroomnordbjoern_jollyroomvinterklar_overtoej

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.