Vinter garderoben

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efterår og vintergarderoben

Som nybagt mor blev jeg sidste år ret overrasket over at man skal shoppe ind til efterår og vinter allerede i august-september, hvis man vil være sikker på at have lidt at vælge imellem.

Især hvis man køber ind til 2 små, og gerne vil have ens flyverdragter og vinterstøvler i samme størrelse.

Det giver ikke helt mening i min verden, da de vokser i ryk, og sagtens kan nå at springe en størrelse inden den nye garderobe overhovedet er taget i brug.
MEN med mindre vi alle kollektivt aftaler at vi ikke køber så meget som et halstørklæde før i oktober, så står det jo ikke til at ændre.

Så nu har jeg altså meldt mig ind i klubben af små-desperate mødre som sidder spændt og venter på at fall/winter nyhederne kommer frem, med fingeren klar på musen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det nye og det gamle

Jeg købte jakker til pigerne fra Bobo Chooses sidste år, og dem kan de heldigvis passe lidt endnu. Jeg kan jeg næsten heller ikke skille mig af med dem, de er simpelthen bare så lækre. Måske kommer de  i “gemme” kassen til pigerne sammen med de andre få ting som jeg er lidt nostalgisk omkring.

Termotøjet fra Marmar Copenhagen kan også bruges igen, i hvertfald indtil jul håber jeg.

Marmar Copenhagen termotøj tvillinger

Jeg er ret vild med detaljen på jakken som går langt ned bagpå. Det er både praktisk og sødt. Den kan bukkes op og fastgøres med velcro indvendigt hvis man foretrækker det.

Modellen er klart den mindst syntetiske jeg er stødt på, og så er det ret smart med forstærkning på de udsatte steder. Sættet findes i sort til drenge (eller piger) med en fin refleks syet ind.

De nye vinterstøvler er fra Angulus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg købte begynderstøvler sidste år, også med det fine leopard print, og dem har vi bare været vildt glade for. Jeg er imponeret over Angulus’ evne til at kombinere pasform, praktik og design. TEX-støvlerne er vandtætte og nemme at rengøre. Derudover er det også godt tænkt at mange af modellerne både findes i en bred og en smal model. Helt klart et af de mærker jeg ikke kommer til at vige fra!

MilkyWalk har et bredt udvalg af Angulus. Se de fine modeller her.

Regntøjet er fra Wheat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke ingen hemmelighed at jeg elsker dusede farver, og da jeg faldt over dette sæt så jeg faktisk lidt frem til at pigerne skulle vokse ud af det kedelige sorte. Det er allerede blevet testet af i dagplejen, og er godkendt! Der kommer mudder på ja, men det er lige til at børste af når det bliver tørt.
Regntøjet er i en kraftig og samtidig blød kvalitet, OG stropperne som skal under skoene er lavet i slidstærkt gummi. What’s not to like? Køb det her.

Vores vinterhuer er fra Huttelihut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De laver bare de sødeste og lækreste huer efter min mening. Vi har fået et fint lille udvalg, så der er lidt at skifte imellem. Det er ret godt når man gerne vil kunne variere looket lidt og have tingene til at matche. Se et udvalg af de nye modeller her.

Flyverdragterne fra Ver de Terre er min favorit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var heldige at få nogle rigtig flotte eksemplarer sidste år, og jeg håber på det samme for de nye.

Jeg venter på min levering fra MilkyWalk i skrivende stund. Det er bare ret praktisk med en shop hvor man kan købe det hele ét sted. De forhandler nemlig både Angulus, Wheat, Huttelihut og Ver de Terre.

En Ver de Terre flyverdragt er uden tvivl en dyr investering, og det kan mærkes på kontoen når der bestilles 2 stk. på en gang. Til gengæld er den klart den flotteste på markedet efter min mening, og overraskende slidstærk. Vores dragter fra sidste år ser ud som nye, på trods af at de har været brugt en hel sæson i en dagpleje hvor udelivet er i fokus.

Kvalitet over kvantitet

Jeg synes generelt at det betaler sig at købe kvalitet, med de fleste ting. Der er god økonomi i at købe noget som holder, og kan sælges videre året efter.

Hvis man passer lidt på tingene kan man ofte få så høj en pris for det brugte tøj, at der er minimal forskel på at have købt en billigere model fra start.

Har man ikke mulighed for at købe tøjet fra nyt, er der rigtig mange som sælger lækkert brugt kvalitetstøj. Jeg sælger ud af pigernes brugte tøj på Instagram @tvillingernes_garderobe

Lige nu er der både Ver de Terre flyverdragter og Angulus begynder TEX støvler på shoppen, som opdateres løbende.

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.