THERMO TEST

withtings_thermo_termometer

Vi har fået lov til at teste det super smarte termometer WITHTINGS THERMO for www.detintelligentehjem.dk

Brug linket herover til at læse mit gæste-blogindlæg med hele anmeldelsen af produktet.

Syge børn

Ja man skal jo næsten have syge børn for at teste et termometer! Det har så heller ikke ligefrem været et problem herhjemme dette efterår.

Sidste uge løb vi ind i en seriøs runde omgangssyge, som smittede hele familien med maveinfluenza. Sidder tilbage med en fornemmelse af at vi altid er syge. Tør slet ikke tænke på hvordan det bliver næste år når pigerne er færdige i dagplejen og skal i børnehave. Endnu flere smittekilder!! Argh.

Andre som har det på samme måde?

Nå men når det så er sagt, så er noget af det værste jeg ved når de er syge, at lægen altid vil have deres temperatur for hun overhovedet vil overveje at kigge på dem.

Det er indtil nu foregået med et gammeldags termometer, målt i endetarmsåbningen. Min læge er ikke fan af øre-målinger da det ikke skulle være præcist nok, så jeg så ligesom ikke andre muligheder.

Problemet er at jeg har det helt forfærdeligt med at gøre det “imod dem”, især når de i forvejen er kede af det pga. sygdom og eventuel feber. Min mand har fra starten frasagt sig den opgave, så den hang på mig.

Pigerne har for længst kædet termometeret sammen med hvad der skal ske, så de går helt i panik og snor sig som ål imens de græder det bedste de har lært. Hvor dårlig en mor føler man sig så lige når man alligevel må tvinge målingen igennem?

Faktisk har jeg haft det så svært med det at jeg somme tider har gættet mig frem til temperaturen (shame on me!) for at skåne pigerne og mig selv for den dårlige oplevelse.

Fantastisk opfindelse

Det er SLUT nu med det nye Withtings Thermo termometer som er både smertefrit, smart og vildt brugervenligt.

Det fungerer helt uden berøring med huden, måles i panden og taler sammen med en app på telefonen.

withtinhs_thermo

withtings_thermo

Jeg undrer mig over at der ikke er nogen som har tænkt på dette noget før, men glæder mig over at vores kvaler nu er ovre og temperaturmålinger er blevet en leg.

Withtings thermo forhandles på shoppen www.detintelligentehjem.dk 

withings-thermo-and-iphone2

Follow:
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.